Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

8 motive pentru un ATM Bitcoin în București

8 motive pentru care un ATM Bitcoin in Bucuresti este cel mai bun mod de a obține Bitcoin. La finalul discuției, cităm o postare interesantă de la Reddit pe tema „Bitcoin ATMs the last privacy shed din lumea criptomonedelor?”

Citeste articolul

8 motive pentru care un ATM Bitcoin in Bucuresti este cel mai bun mod de a obține Bitcoin

La finalul discuției, cităm o postare interesantă de la Reddit pe tema „bitomats the last privacy shed din lumea criptomonedelor?”.

1. Bitomat este similar cu bancomatele și, prin urmare, intuitiv

Oamenii caută o modalitate de a cumpăra bitcoini pentru prima dată, probabil că vor rămâne cu ceea ce sunt familiarizați. În timp ce ATM-urile Bitcoin nu seamănă cu nimic cu bancomatele obișnuite, interfața de bază este oarecum similară. Este unul din cele mai usoare moduri de a schimba Cripto cu RON.

Utilizatorul se apropie de mașină și interacționează intuitiv cu ecranul pentru a depune sau a retrage niște bani. Oamenii nu vor să se lase prinși în unele situații problematice în care trebuie să completeze formulare lungi sau să întâlnească persoane necunoscute în locuri umbrite sau să își conecteze contul bancar la schimburi online de pe site-uri care ar putea dispărea în orice moment.

Oamenii vor să pună 20 de dolari într-o mașină care este similară cu mașinile pe care le cunosc deja și să obțină o „monedă cripto”. ATM-urile Bitcoin sunt o alegere excelentă pentru cumpărătorii de Bitcoin, de la începători complet la veterani experimentați în cripto, pur și simplu datorită interfeței lor foarte familiare.

2. ATM-ul este util

A fi capabil să transforme numerar în Bitcoin cu doar câteva atingeri pe ecranul tabletei este un lucru uimitor. Oamenilor le place acest tip de simplitate pentru că nu este nevoie de mult efort pentru a obține monede aici.

Am folosit mai multe moduri diferite și sunt, fără îndoială, cel mai simplu mod pe care l-am folosit vreodată pentru a obține Bitcoin. Insa rewiew-urile clientilor vorbesc de la sine despre simplitatea cu care se poate tranzaciona.

3. ATM-ul este rapid

Cumpărarea de la schimburi online, cum ar fi Coinbase, poate dura până la o săptămână, deși oameni ca Circle pretind că oferă achiziții instantanee. Au apărut mai multe povești care prezintă subiectul într-un mod diferit.

Dacă doriți să evitați conturile bancare, așteptările lungi și cererile dubioase făcute de schimburi, un bancomat Bitcoin din Bucuresti  este un loc grozav în care să mergeți. Achiziția aproape fără probleme la ATM este unul dintre cele mai mari avantaje ale sale.

4. Capacitatea ATM-urilor

Pentru a cumpăra Bitcoin la un bancomat, veți avea nevoie de un fel de portofel tangibil în care să le stocați. Unele bancomate Bitcoin oferă chiar și opțiunea de a imprima un portofel de hârtie și de a trimite monedele într-un alt portofel.

(Acest lucru v-ar permite să cumpărați Bitcoin chiar dacă ați lăsat telefonul acasă sau poate chiar dacă ați făcut cadou Bitcoin)

Stocarea în siguranță a propriilor monede în propriul portofel pe care doar tu îl controlezi se traduce într-un sentiment mai bun de bunăstare. Și datorită vitezei lor, oferă o liniște foarte palpabilă știind că nu vă așteptați monedele timp de 3-5 zile lucrătoare.

5. ATM și integritate

Dacă aveți un loc de muncă stabil și un cont bancar cu mulți bani, puteți doar să vă înscrieți la Coinbase sau Circle și să transferați bani direct din contul dvs. bancar pentru a cumpăra Bitcoin, dar ce se întâmplă dacă sunteți dintr-un colț al lumii care este subfinanțat sau chiar complet lipsit de servicii bancare?

Cum să obțineți Bitcoin dacă nu aveți un cont bancar? Ei bine, o mașină cripto poate fi doar una dintre cele mai bune opțiuni viabile, deoarece nu aveți nevoie de mult mai mult decât niște bani și uneori un număr de telefon mobil. Acestea sunt lucruri la care persoanele subfinanțate și nebancare au acces destul de ușor în întreaga lume.

6. Lichiditatea

A fi capabil să mergi la aparat cu numerar în mână și să pleci câteva secunde sau minute mai târziu cu bitcoini este ceva care atrage un număr destul de mare de oameni datorită lichidității instantanee. Așteptarea zilelor pentru a primi monedele de la schimb înseamnă că activele dumneavoastră lichide sunt „procesate” timp de câteva zile. Păstrează-ți activele lichide, oprindu-te la ATM-ul tău Bitcoin local

 

7. Vibrații

Probabil cel mai puțin important motiv, dar care merită menționat, este sentimentul de a folosi unul. Nu fără motiv, dispozitive similare au apărut în Cyberpunk 2077. Ele introduc o dispoziție futuristă, cybephunk.

8. ATM-urile asigură confidențialitatea

Când cumpărați Bitcoin pe burse precum Circle și Coinbase, nu îi spuneți doar schimbului că cumpărați Bitcoin, ci îi spuneți și băncii dvs. că cheltuiți pe Bitcoin.

Dacă încercați să evitați controlul băncii atunci când cumpărați Bitcoin, o călătorie la ATM-ul local Bitcoin poate fi foarte utilă. Veți avea nevoie de numerar pentru a cumpăra bitcoini la ATM-ul local și nimic nu este mai privat decât numerar.

Acasa