Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

8 motive pentru folosirea unui ATM Bitcoin în București

Există multiple motive pentru care un ATM Bitcoin în București poate fi considerat cel mai bun mod de a obține Bitcoin:

Citeste articolul

8 motive pentru care un ATM Bitcoin in Bucuresti este cel mai bun mod de a obține Bitcoin

La finalul discuției, cităm o postare interesantă de la Reddit pe tema „bitomats the last privacy shed din lumea criptomonedelor?”.

1. Bitomat este similar cu bancomatele și, prin urmare, intuitiv

Atunci când oamenii caută să cumpere Bitcoin pentru prima dată, probabil că vor alege ceva cu care sunt deja familiarizați. Deși ATM-urile Bitcoin nu seamănă cu bancomatele tradiționale, interfața de bază este destul de similară, ceea ce face ca acestea să fie unul dintre cele mai ușoare moduri de a schimba criptomonede cu moneda locală, RON. Utilizatorul se apropie de aparat și interacționează intuitiv cu ecranul pentru a depune sau a retrage niște bani. Oamenii nu vor să se implice în situații problematice în care trebuie să completeze formulare lungi sau să întâlnească persoane necunoscute în locuri neclare sau să își conecteze contul bancar la schimburi online de pe site-uri care ar putea să dispară în orice moment. Oamenii preferă să introducă 20 de dolari într-o mașină care seamănă cu cele pe care le cunosc deja și să primească în schimb o „monedă cripto”. ATM-urile Bitcoin sunt o alegere excelentă pentru cumpărătorii de Bitcoin, de la începători completi la veterani experimentați în cripto, pur și simplu datorită interfeței lor foarte familiare.

2. ATM-ul este util

Este uimitor să poți transforma numerarul în Bitcoin cu doar câteva atingeri pe ecranul tabletei. Oamenii apreciază această simplitate, deoarece nu trebuie să depună prea mult efort pentru a obține criptomonede. Am încercat mai multe modalități diferite de achiziționare a Bitcoin-ului și, fără îndoială, ATM-urile Bitcoin reprezintă cel mai simplu mod pe care l-am utilizat vreodată. În plus, recenziile pozitive ale clienților vorbesc de la sine despre ușurința cu care se pot face tranzacții.

3. ATM-ul este rapid

Deși există schimburi online, precum Coinbase, care pretind că oferă achiziții instantanee, în realitate, cumpărarea de acolo poate dura până la o săptămână. Există și diverse povești care prezintă subiectul într-un mod diferit. Dacă doriți să evitați conturile bancare, așteptările lungi și cererile dubioase făcute de schimburi, un bancomat Bitcoin din București este o alegere excelentă. Unul dintre cele mai mari avantaje ale ATM-urilor Bitcoin este achiziția aproape fără probleme.

4. Capacitatea ATM-urilor

Pentru a achiziționa Bitcoin la un bancomat, trebuie să aveți un fel de portofel tangibil în care să le stocați. Unele ATM-uri Bitcoin oferă chiar și opțiunea de a imprima un portofel de hârtie și de a transfera monedele într-un alt portofel. Aceasta v-ar permite să cumpărați Bitcoin chiar și dacă ați lăsat telefonul acasă sau poate chiar dacă ați făcut cadou Bitcoin. Stocarea în siguranță a propriilor monede în propriul portofel pe care doar tu îl controlezi se traduce într-un sentiment mai bun de bunăstare. De asemenea, datorită vitezei lor, ATM-urile Bitcoin oferă o liniște foarte palpabilă știind că nu vă așteptați monedele timp de 3-5 zile lucrătoare.

5. ATM și integritate

Dacă vă aflați într-o zonă subfinanțată sau chiar complet lipsită de servicii bancare, obținerea de Bitcoin poate fi dificilă. În acest caz, o opțiune viabilă ar fi un bancomat Bitcoin, deoarece nu necesită mult mai mult decât niște bani și, uneori, un număr de telefon mobil. Acestea sunt lucruri la care persoanele subfinanțate și fără cont bancar au acces relativ ușor în întreaga lume. Cu toate acestea, dacă nu aveți nici măcar un telefon mobil, există și alte modalități de a obține Bitcoin, cum ar fi schimburile peer-to-peer, plata în numerar pentru Bitcoin și chiar și minarea Bitcoin.

6. Lichiditatea

Multe persoane sunt atrași de posibilitatea de a merge la un bancomat Bitcoin cu numerar în mână și de a pleca cu Bitcoin în decurs de câteva secunde sau minute, deoarece această lichiditate instantanee este foarte convenabilă. În comparație cu așteptarea câtorva zile pentru a primi monedele de la un schimb, achiziționarea lor la un bancomat Bitcoin înseamnă că activele dvs. lichide sunt procesate aproape instantaneu. Deci, păstrarea activelelor lichide poate fi realizată prin oprirea la bancomatul dvs. Bitcoin local.

7. Vibrații

Un alt motiv pentru a utiliza un bancomat Bitcoin este doar pentru plăcerea de a o face. Este un sentiment futurist și cyberpunk, așa cum se vede în jocul video Cyberpunk 2077, și poate adăuga o notă de aventură sau distracție în procesul de cumpărare a Bitcoin.

8. ATM-urile asigură confidențialitatea

Când achiziționați Bitcoin de pe platforme de schimb precum Coinbase sau Circle, nu comunicați doar schimbului că intenționați să cumpărați Bitcoin, ci și băncii dvs. că faceți cheltuieli cu Bitcoin. Dacă doriți să evitați acest control al băncii atunci când cumpărați Bitcoin, o vizită la un bancomat Bitcoin local poate fi foarte utilă. Pentru a achiziționa Bitcoin de la bancomat, va trebui să plătiți cu numerar, ceea ce este un mod foarte privat de a face tranzacții.

Acasa