Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Atacul Rusiei asupra Ucrainei și Bitcoin

Asocia╚Ťia Japonez─â pentru Schimburi Virtuale ╚Öi Criptovalute ╚Öi Agen╚Ťia de Servicii Financiare au luat m─âsuri pentru a evita sanc╚Ťiunile economice impuse de Rusia prin utilizarea criptomonedelor.

Citeste articolul

Recent, lumea tr─âie╚Öte cu situa╚Ťia care s-a ├«nt├ómplat ├«n Ucraina.

Criza din Ucraina ╚Öi sanc╚Ťiunile economice impuse de UE ╚Öi SUA au dus la o c─âdere semnificativ─â a pie╚Ťei bursiere ╚Öi la impactul negativ al acestui eveniment asupra pie╚Ťei criptomonedelor. Rubla rus─â a sc─âzut cu peste 30%, iar companiile din sectoare precum automobilele, combustibilul, avia╚Ťia ╚Öi pl─â╚Ťile au ├«nceput s─â p─âr─âseasc─â Rusia. Ca urmare, Ucraina a cerut blocarea accesului la criptomonede, iar politicienii ru╚Öi ╚Öi bieloru╚Öi care ├«ncearc─â s─â eludeze sanc╚Ťiunile economice sunt ├«n vizorul autorit─â╚Ťilor care caut─â s─â ├«i exclud─â din lumea criptomonedelor. Cu toate acestea, reglementarea criptomonedelor este o problem─â, deoarece tranzac╚Ťiile cu Bitcoin nu sunt suficient de lichide ╚Öi nu sunt anonime, fiind astfel u╚Öor de urm─ârit. ├Än plus, lipsa pl─â╚Ťilor SWIFT ├«n Rusia este o preocupare pentru Banca Central─â European─â, ceea ce ar putea accelera reglementarea lumii criptomonedelor.


Despre METAMASK

Ieri, a avut loc o situa╚Ťie legat─â de blocarea accesului la Metamask, un portofel popular pentru criptomonede. De╚Öi schimburile de criptomonede consider─â c─â blocarea accesului la burs─â pentru utilizatorii dintr-o anumit─â ╚Ťar─â este nedreapt─â ╚Öi nu ar trebui s─â aib─â loc, utilizatorii din Venezuela se pl├óng c─â nu se pot conecta la portofelul lor ╚Öi acuz─â compania c─â descentralizarea este o fars─â. Pe de alt─â parte, Agen╚Ťia de Servicii Financiare ╚Öi Asocia╚Ťia Japonez─â de Schimb Virtual ╚Öi Criptomoned─â iau m─âsuri pentru a evita sanc╚Ťiunile economice impuse Rusiei prin intermediul criptomonedelor. Satoshi Hasuo, ╚Öeful JVCEA, a anun╚Ťat c─â se ia ├«n considerare oprirea tranzac╚Ťiilor bancare cu minerii de criptomonede ru╚Öi ╚Öi ├«nghe╚Ťarea activelor digitale de╚Ťinute de ru╚Öi. Departamentul de Justi╚Ťie al SUA a numit o echip─â specializat─â ├«n ├«nregistrarea crimelor oficialilor ru╚Öi ╚Öi ale persoanelor care ajut─â sau ascund activit─â╚Ťi ilegale ├«n pia╚Ťa criptomonedelor. Toate acestea au leg─âtur─â cu urm─ârirea tranzac╚Ťiilor blockchain sau orice altceva asociat cu acesta.


Acasa