Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

ATM de criptomonedă în Bucuresti, dar nu numai!

Dacă doriți să efectuați o tranzacție rapidă și sigură cu Bitcoin, puteți utiliza un bancomat cu criptomonede. În Promenada Mall, puteți găsi unul dintre numeroasele ATM-uri de acest tip întreținute de Shitcoins.club. Această opțiune vă permite să cumpărați sau să vindeți instantaneu Bitcoin, iar pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine procesul, am pregătit câteva sfaturi practice.

Citeste articolul

ATM-ul criptomonedei în Bucuresti - preț, adică cât comision

Bancomatul BTC din București impune un comision standard, asemănător cu alte bancomate BTC din întreaga lume, cu o valoare care poate varia între 0 și 8% din valoarea tranzacției BTC. Nu trebuie să calculați comisionul în mod individual, acesta fiind inclus în rata de cumpărare și vânzare BTC. Prețul afișat pe ecranul dispozitivului include comisionul, oferind astfel o mare comoditate pentru clienți. În plus, puteți verifica prețurile pe pagina de pornire a Shitcoins.club.


ATM Bucuresti

ATM-ul din Bucuresti- de ce percepem un comision?

Shitcoins.club percepe un mic comision pentru fiecare tranzacție la bancomatele lor Bitcoin, pentru a acoperi costurile de întreținere a rețelei și pentru a plăti chiriile pentru spațiile comerciale în care se află bancomatele. Cu toate acestea, aceste comisioane sunt reduse, iar ratele de cumpărare și vânzare a Bitcoin sunt avantajoase pentru utilizatori. În plus, Shitcoins.club oferă adesea comisioane promoționale și bonusuri în criptomonede pentru clienții lor.


Achiziționarea de Bitcoin  fără comision

În timpul promoțiilor noastre, puteți cumpăra Bitcoin fără comision, făcând o tranzacție la unul dintre bancomatele noastre cripto. Anunțăm datele retragerilor de la ATM-uri pe canalele noastre sociale, cum ar fi Telegram, Twitter sau Facebook, și vă încurajăm să ne urmăriți pentru a profita de promoțiile noastre. Pentru clienții noștri din București, este posibil să vedeți semnul "+ 3% BTC", ceea ce înseamnă că veți primi cu 3% mai multe monede decât la schimbul Binance atunci când cumpărați la unul dintre ATM-urile noastre. De asemenea, oferim promoții cu "0% comision", care merită așteptată pentru a cumpăra Bitcoin fără comision.


Un exemplu de postare pe rețelele sociale care informează despre o promovare pentru un comision în bitomat.

Viteza tranzacției Bitcoin  și valoarea comisionului

Atunci când faceți o tranzacție Bitcoin la un bancomat cu criptomonede, puteți seta singuri suma Taxei de tranzacție. Aceasta nu este o taxă percepută de Shitcoins, ci este costul forței de muncă al minerilor care mențin funcționarea rețelei blockchain. Pentru a seta valoarea Taxei, utilizați un cursor special disponibil pe ecranul bancomatului. Mutând cursorul spre stânga, reduceți Taxa, ceea ce poate face ca tranzacția să dureze mai mult. Mutând cursorul spre dreapta, veți plăti o Taxă mai mare, dar tranzacția va fi procesată în blockchain foarte repede. Până la 90% din operațiunile de tranzacționare Bitcoin la bancomatele cu criptomonede durează câteva secunde!


Ce portofele acceptă ATM-ul Bitcoin?

Indiferent de portofelul de criptomonede pe care îl utilizați, puteți utiliza un bancomat cu criptomonede cu condiția să aveți configurarea corectă. Pentru a cumpăra monede, trebuie să vă asigurați că portofelul dvs. este configurat pentru a primi plăți în Bitcoin. În ceea ce privește vânzarea de criptomonede, trebuie să utilizați un portofel care să ofere opțiunea de a efectua un transfer la adresa indicată de bitomat. Pentru tranzacțiile de acest fel, clienții noștri aleg adesea aplicații funcționale pentru smartphone-uri care susțin portofelul cu criptomonede.


Shitcoins - ce fel de companie este asta ?

Shitcoins.club este o companie operator de rețea ATM fondată în Polonia în 2017, care își propune să devină lider pe piața locală a industriei criptografice. Înainte de a lansa bitomatul în București, echipa Shitcoins a fost implicată în diverse proiecte avansate pentru tehnologia blockchain, demonstrându-și expertiza în domeniu. Grație experienței acumulate de-a lungul anilor, ATM-ul oferă clienților tranzacții stabile în Bitcoin de mai mulți ani.


ATM - opiniile utilizatorilor

Utilizatorii au exprimat opinii pozitive și au dat recenzii foarte bune ATM-ului din București. În special, profesioniștii din industria cripto l-au lăudat pentru ratele de schimb avantajoase și pentru promoțiile frecvente care includ comisioane 0%. Un aspect apreciat de clienții noștri este designul exterior al ATM-ului, deoarece carcasa distribuitorului de numerar este acoperită complet cu LED-uri. Datorită acestui fapt, putem afișa o grafică atractivă în mod constant, iar dispozitivul poate fi observat de la distanță.

Acasa