Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

ATM de criptomonedă în Bucuresti

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a efectua o tranzacție rapidă și sigură cu Bitcoin, o puteți face la un bancomat cu criptomonede. Puteți găsi ATM-ul modern Bitcoin în Promenada Mall.

Acesta este unul dintre numeroasele ATM-uri întreținute de Shitcoins.club. Aflați mai multe despre cumpărarea și vânzarea instantanee de BTC într-un bitomat - am pregătit câteva sfaturi.

Citeste articolul

ATM-ul criptomonedei în Bucuresti - preț, adică cât comision

ATM-ul din Bucuresti percepe un comision standard, similar altor bancomate BTC din lume. Suma acestuia este variabilă, dar oscilează între 0-8% din valoarea tranzacției Bitcoin. Desigur, nu trebuie să calculezi comisionul pe care îl vei plăti singur. L-am inclus în rata de cumpărare și vânzare BTC. Pe ecranul dispozitivului, puteți vedea prețul după adăugarea comisionului - este o mare comoditate pentru clienți. Sau puteți verifica prețurile pe pagina de pornire Shitcoins.club.


ATM Bucuresti

ATM-ul din Bucuresti- de ce percepem un comision?

Un mic comision, perceput pentru fiecare tranzacție, ne permite să acoperim costurile legate de întreținerea rețelei de bancomate Bitcoin. În acest fel, Shitcoins pot plăti pentru spațiul comercial în care este amplasat ATM-ul. În ciuda taxelor, ratele de cumpărare și vânzare BTC la ATM-urile noastre sunt foarte favorabile. Mai mult decât atât, oferim adesea un comision promoțional sau oferim cripto suplimentar clienților noștri


Achiziționarea de Bitcoin  fără comision

Puteți cumpăra Bitcoin în  fără comision făcând o tranzacție  în timpul promoției. Pe rețelele noastre sociale, anunțăm adesea datele la care retragerile de la ATM-urile criptomonede au loc după un comision promoțional. Urmăriți canalele noastre pe Telegram, Twitter sau Facebook pentru a vă crește profiturile rapid. Pentru clienții din Bucuresti, puteți vedea adesea semnul „+ 3% BTC”. Aceasta înseamnă că atunci când cumpărați într-un ATM, veți primi cu 3% mai multe monede decât la schimbul Binance. Pe de altă parte, semnele „0% comision” sunt o promoție excelentă, care merită așteptată - datorită acesteia puteți cumpăra Bitcoin  fără comision.


Un exemplu de postare pe rețelele sociale care informează despre o promovare pentru un comision în bitomat.

Viteza tranzacției Bitcoin  și valoarea comisionului

Atunci când efectuați o tranzacție Bitcoin, setați singur suma Taxa tranzacției. Aceasta nu este o taxă percepută de Shitcoins. Taxa de tranzacție este costul forței de muncă al minerilor care mențin funcționarea rețelei blockchain. Când cumpărați sau vindeți BTC la un bancomat cu criptomonede, utilizați un cursor special pentru a seta valoarea Taxa. Deplasând indicatorul spre stânga, reduceți Taxa - atunci tranzacția poate fi mai lungă. Deplasând cursorul spre dreapta, veți plăti mai mult Taxa, dar tranzacția va fi postată în blockchain foarte repede. Până la 90% din operațiuni durează câteva secunde! ‍


Ce portofele acceptă ATM-ul Bitcoin?

Puteți utiliza un bancomat cu criptomonede  indiferent de portofelul de criptomonede pe care îl utilizați. Singura cerință este configurația corectă. Dacă doriți să cumpărați monede, portofelul dvs. ar trebui să fie configurat pentru a putea primi plăți în Bitcoin. Pentru tranzacțiile de vânzare de criptomonede, portofelul pe care îl utilizați trebuie să aibă opțiunea de a efectua un transfer la adresa indicată de bitomat. Clienții noștri pentru tranzacții aleg adesea aplicații funcționale pentru smartphone-uri care își susțin portofelul cu criptomonede.


Ce cripto acceptă ATM-ul ?


  • BTC Bitcoin
  • ETH Ethereum
  • LTC Litecoin
  • USDT Tether

Shitcoins - ce fel de companie este asta ?

Firma Shitcoins.club este un operator de rețea ATM, care a fost înființat în Polonia în 2017. Brandul se dezvoltă dinamic și aspiră la o poziție de lider în rândul companiilor autohtone din industria criptografică. Înainte de lansarea bitomatului în Bucuresti, echipa Shitcoins a participat la diferite proiecte avansate pentru tehnologia blockchain. Experiența acumulată de-a lungul anilor dă roade, iar ATM oferă clienților tranzacții stabile în Bitcoins de ani de zile.


ATM - opiniile utilizatorilor

ATM din Bucuresti colectează opinii foarte pozitive și recenzii ale utilizatorilor. Oamenii asociați cu industria cripto îl laudă pentru ratele de schimb favorabile și pentru că apar frecvent promoții cu comisioane 0%. Aspectul apreciat de clienții noștri nu este lipsit de semnificație. Carcasa distribuitorului de numerar este complet acoperită cu LED-uri. Datorită acestui fapt, putem afișa în mod constant o grafică atractivă, iar dispozitivul este vizibil de la distanță.

Acasa