Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Bitomat sau cum să schimbi BTC cu RON

Primul pas este să vă pregătiți pentru transfer. Când generăm un cod QR pe ​​shitcoins.club, putem face un transfer oricând dorim - chiar și într-o lună. Citiți cum să faceți schimb de cripto pentru RON și cum să procedați atunci când doriți să utilizați portofelul Binance într-un bitomat.

Citeste articolul

ATM Ce este ? 


Odată cu dezvoltarea pieței de criptomonede, în special Bitcoin, putem observa apariția așa-ziselor ATM-uri în lume. Primul ATM complet legal ne-a „dezvăluit” în 2013. Mașina și-a făcut debutul în Vancouver, Canada. În următorii câțiva ani, odată cu avansarea criptomonedelor, acest tip de aparate de slot au început să apară și în Statele Unite și în orașele europene mai mari. În țara noastră de origine, primul ATMt a fost lansat în 2014 la Wrocław. Din păcate, la începutul carierei ATM-uriloe, tranzacțiile se puteau face doar într-un singur sens, adică mai exact, doar cumpărarea de criptomonede era posibilă cu bani tradiționali. Doar dezvoltarea tehnologiei și dezvoltarea schimburilor de criptomonede au inițiat schimbări, care au contribuit la îmbunătățirea acestor mașini. În prezent, putem cumpăra și vinde criptomonede în siguranță și rapid cu ajutorul ATM-uriloe în Romania. ATM-urile ne permit să schimbăm monede virtuale, cum ar fi (BTC) cu monede tradiționale, cum ar fi RON, euro sau dolarul. Pentru a folosi un astfel de dispozitiv, avem nevoie de un portofel cu criptomonede (de exemplu, configurat cu Binance sau pe Shitcoins). Un astfel de ATM  îl găsiți în Promenada Bucuresti . Interesant, Bitcoin în Bucuresti este foarte popular!


ATM-uri Shitcoins.club ca opțiune de a schimba Bitcoin cu RONShitcoins.club și-a început activitatea rețelei ATM in Romania plasând primul dispozitiv în Bucuresti. În prezent, compania oferă clienților servicii de înaltă calitate, oferindu-ne posibilitatea de a schimba BTC cu numerar sau invers, adică de a schimba numerar pentru criptomonedă. Avantajele aparatelor shitcoins.club sunt: ​​Anonimitatea, rezultată din faptul că operam pe portofele criptomonede, Puteți retrage sume relativ mari, Puteți vizualiza cantitatea de numerar din dispozitive înainte de vizită. Nu este necesară înregistrarea unui cont sau dați cookie-urile cuiva din browser, comision la retragerea numerarului (chiar 0% în timpul promoțiilor obișnuite), Capacitatea de a vă pregăti acasă pentru plată, ceea ce duce la o tranzacție mai rapidă la mașină.


Cum se transformă BTC în RON - pe un videoclip de 2 minute


Clipul scurt de mai sus este un tutorial video care arată modul în care un investitor folosește un ATM video. După vizionarea clipului, veți înțelege imediat instrucțiunile de mai jos (descrise în „câțiva pași”).


Cum să retragi criptomoneda în RON  într-un ATM?1. Primul pas este să vă pregătiți pentru transfer. Când generăm un cod QR pe ​​shitcoins.club, avem doar 10 minute pentru a transfera fonduri. Dacă transferăm fonduri direct de la schimb, de exemplu, Binance, atunci mergem pe site-ul de schimb, mergem la fila „retragere criptomonede”, apoi selectăm BTC. De asemenea, trebuie să alegem o rețea.

2. Mergem pe site-ul shitcoins.club (inclusiv fila din Binance), unde facem clic pe opțiunea „Vând criptomonede și retrageți bani la ATM”.

După un timp, va apărea o casetă de dialog, în care alegem BTC din listă (în colțul din stânga sus). În acest moment, ar trebui să apară adresa portofelului către care ar trebui să fie transferate fondurile. Desigur, introducem și suma de RON care ne interesează. În continuare, facem clic pe codul QR, sub cod vom vedea din nou adresa portofelului, precum și suma în criptomonedă. De asemenea, vă puteți ușura viața făcând clic pe opțiunea „afișați codul de bare pentru scanare”, facem o fotografie a codului și apoi o scanăm la ATM.

3. Ne întoarcem la fila Binance și completăm detaliile transferului, adică adresa portofel furnizată anterior și suma specificată în BTC. Dacă totul este corect, dăm Trimite.

4. Mergem la ATM-ul nostru, iar pe loc nu trebuie sa dam click pe nimic, scanam doar codul anterior (de la punctul 2) si dupa cateva momente tranzactia va fi procesata si ATM-ull va emite banii.

Cum se schimbă bitcoini cu o altă criptomonedă?


Procesul de schimbare a unei criptomonede cu alta va fi prezentat pe exemplul Binance. Serviciul „Conversie Binance” vă permite să schimbați rapid și în siguranță valute electronice cu alte valute, cum ar fi ETH în BTC. Procesul de conversie este destul de rapid și necesită câțiva pași simpli.  Accesați site-ul Binance și accesați meniul „Comerț” (partea din stânga sus a ecranului), apoi opțiunea „Conversie”.  Alegeți Moneda pe care îl aveți, adică ETH, apoi simbolul care vă interesează BTC. Introducem numarul de Monede pe care vrem sa il obtinem. Apoi selectam optiunea "Previzualizare conversie", apoi va aparea evaluarea tranzactiei pe care intenționăm să o obținem. Faceți clic pe "conversie" și întregul proces este terminat. După cum puteți vedea, acesta nu este un proces complicat așa cum ar părea.


Pot folosi portofelul Binance în ATM-uri?

Utilizarea Binance în bitomat-uri este permisă. Trebuie doar să-și amintească să nu transfere Binance Coin sau să folosească rețelele oferite de Binance. Ie. atunci când efectuați o operațiune pe USDT, utilizați rețeaua TRC20 și nu orice altă rețea.


Binance și bitmats? Este o combinație bună. Ai grijă doar la tranzacțiile Binance Coin și Binance. Bitomat-urile nu suportă BNB!Rezumat - BTC în RONProcesul de retragere a numerarului folosind o astfel de mașină nu este dificil și durează literalmente câteva momente. Comisionul pentru vânzarea bitcoin într-un ATM este în medie de aproximativ 3%. În timpul promoțiilor este de aproximativ 0% și uneori 7% în afara promoțiilor. Binance ne oferă, de asemenea, posibilitatea de a vinde criptomonede pentru RON sau euro și alte monede tradiționale. Apariția unor astfel de oportunități rezultă din interesul și investiția marilor companii pe piața monedelor electronice. Cu toate acestea, fiți atenți și urmați ratele criptomonedei și nu vă lăsați duși de o viziune a bogăției care va ascunde funcționarea logică. Pentru a nu înnebuni din dorința de profit rapid, cel mai bine este să urmăriți cu calm promoțiile pe social media ale operatorului ATM  Răbdarea și bunul simț dă roade!

Acasa