Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Bitomat sau cum să schimbi BTC cu RON

Începutul procesului este pregătirea pentru transferul de criptomonede. Pe site-ul shitcoins.club, putem genera un cod QR pentru transfer, care poate fi utilizat oricând, inclusiv peste o lună. Există mai multe informații despre cum să schimbați criptomonedele în RON și cum să utilizați portofelul Binance cu un bitomat.

Citeste articolul

ATM Ce este ? 


Pe măsură ce piața criptomonedelor, în special Bitcoin, a continuat să se dezvolte, au început să apară și așa-numitele ATM-uri (Automate Bancare de Bitcoin) în întreaga lume. În 2013, primul ATM complet legal a fost lansat în Vancouver, Canada, iar în următorii ani, aceste aparate de slot au început să apară și în Statele Unite și în orașele mari din Europa. În țara noastră, primul ATM a fost lansat în Wrocław în 2014. La început, tranzacțiile se puteau face doar într-un singur sens, adică doar cumpărarea de criptomonede era posibilă cu bani tradiționali. Cu toate acestea, dezvoltarea tehnologiei și a schimburilor de criptomonede a inițiat schimbări care au contribuit la îmbunătățirea acestor mașini. În prezent, în România, putem cumpăra și vinde criptomonede în siguranță și rapid cu ajutorul ATM-urilor. Acestea ne permit să schimbăm monede virtuale, cum ar fi BTC, cu monede tradiționale, cum ar fi RON, euro sau dolarul. Pentru a utiliza un astfel de dispozitiv, este necesar să avem un portofel cu criptomonede (de exemplu, configurat cu Binance sau pe Shitcoins). În București, puteți găsi un astfel de ATM la Promenada Bucuresti, iar Bitcoin este foarte popular în acest oraș.


ATM-uri Shitcoins.club ca opțiune de a schimba Bitcoin cu RON



Compania Shitcoins.club a debutat în Romania prin plasarea primului dispozitiv ATM în București, oferind servicii de schimb între Bitcoin și numerar. Această companie oferă clienților săi servicii de înaltă calitate, cu posibilitatea de a schimba numerar pentru criptomonedă și viceversa. Aparatul oferă o serie de avantaje, cum ar fi anonimatul datorat faptului că se operează pe portofele criptomonede, posibilitatea de a retrage sume mari și capacitatea de a vizualiza sumele de numerar din dispozitiv înainte de vizită. Nu este necesară înregistrarea unui cont sau să furnizați informații cuiva din browser, iar comisionul la retragerea numerarului poate fi chiar 0% în timpul promoțiilor obișnuite. În plus, utilizatorii pot să se pregătească acasă pentru a face plata, ceea ce duce la o tranzacție mai rapidă la mașină.


Cum se transformă BTC în RON - pe un videoclip de 2 minute


Clipul scurt de mai sus este un tutorial video care arată modul în care un investitor folosește un ATM video. După vizionarea clipului, veți înțelege imediat instrucțiunile de mai jos (descrise în „câțiva pași”).


Cum să retragi criptomoneda în RON  într-un ATM?



Pentru a efectua o tranzacție folosind ATM-ul Shitcoins.club, trebuie să urmați câțiva pași simpli. Primul pas este să vă pregătiți pentru transferul de criptomonede. Dacă transferați fonduri direct de la un schimb de criptomonede, cum ar fi Binance, trebuie să mergeți pe site-ul de schimb, selectați fila „retragere criptomonede”, selectați BTC și alegeți o rețea.

Pasul doi este să accesați site-ul Shitcoins.club și să faceți clic pe opțiunea „Vând criptomonede și retrageți bani la ATM”. O casetă de dialog va apărea, unde veți selecta BTC din lista de opțiuni și veți introduce suma de RON pe care doriți să o obțineți. Aici, puteți alege să scanați un cod QR pentru a face tranzacția mai rapidă sau puteți introduce adresa portofelului manual.

Următorul pas este să mergeți pe fila Binance și să completați detaliile transferului, inclusiv adresa portofelului și suma specificată în BTC. Dacă toate detaliile sunt corecte, puteți să dați click pe „Trimite”.

Ultimul pas este să mergeți la ATM-ul Shitcoins.club și să scanați codul QR generat în etapa anterioară. Nu trebuie să faceți clic pe nimic, ci doar să așteptați ca tranzacția să fie procesată, iar ATM-ul va emite banii. Asigurați-vă că faceți tranzacția în termen de 10 minute de la generarea codului QR.


Cum se schimbă bitcoini cu o altă criptomonedă?


Voi prezenta modul de schimbare a unei criptomonede cu alta, utilizând exemplul platformei Binance. Binance oferă serviciul „Conversie Binance”, care permite utilizatorilor să schimbe rapid și în siguranță monede electronice cu alte monede, cum ar fi ETH în BTC. Procesul de conversie este simplu și implică doar câțiva pași. Mai întâi, trebuie să accesați site-ul Binance și să mergeți la meniul „Comerț” (colțul din stânga sus al ecranului), apoi să selectați opțiunea „Conversie”. Alegeți moneda pe care o aveți, de exemplu ETH, apoi moneda pe care doriți să o obțineți, de exemplu BTC. Introduceți cantitatea de monede pe care doriți să o obțineți și apoi selectați opțiunea „Previzualizare conversie”. Aici, veți vedea evaluarea tranzacției pe care intenționați să o realizați. Faceți clic pe butonul „Conversie” și procesul este finalizat. În concluzie, schimbul de criptomonede nu este un proces complicat, mai ales când utilizați platforme precum Binance, care oferă opțiuni de conversie simple și rapide.


Pot folosi portofelul Binance în ATM-uri?

Este permisă utilizarea Binance în mașinile bitomat, cu condiția să nu se efectueze transferuri de Binance Coin și să se folosească rețelele oferite de Binance. De exemplu, dacă doriți să efectuați o tranzacție cu USDT, trebuie să utilizați rețeaua TRC20 și nu altă rețea.


Binance și bitmats? Este o combinație bună. Ai grijă doar la tranzacțiile Binance Coin și Binance. Bitomat-urile nu suportă BNB!



Rezumat - BTC în RON



Scoaterea banilor cu ajutorul unui bancomat de criptomonede nu este o procedură complicată și durează doar câteva momente. Comisionul mediu pentru vânzarea Bitcoin-ului prin intermediul unui astfel de bancomat este de aproximativ 3%. În timpul promoțiilor, comisionul poate fi de aproximativ 0%, iar uneori poate ajunge la 7% în afara acestora. Pe lângă asta, Binance ne oferă opțiunea de a vinde criptomonede pentru RON, euro și alte monede tradiționale. Apariția acestor oportunități este rezultatul interesului și investițiilor făcute de marile companii pe piața monedelor electronice. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți și să urmăriți ratele criptomonedelor și să nu vă lăsați luați de o viziune iluzorie a bogăției care maschează funcționarea logică a pieței. Pentru a evita a cădea pradă dorinței de a face bani rapid, este recomandat să urmăriți promoțiile operatorului bancomatului de criptomonede cu calm și răbdare.

Acasa