Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Dogecoin a crescut cu 14% după ce l-a adăugat la ATM-uri

Valoarea popularului memecoin, DOGE, a crescut dramatic - la 60 de cenți - odată cu vestea că Dogecoin a fost adăugat la unele bitomat-uri.

Citeste articolul

Dodgecoin a crescut cu 14% deoarece operatorul Bitcoin a adaugat DOGE dispozitivelor

În ultima vreme, piața criptomonedelor a fost agitată, dar puține active au avut creșteri atât de puternice ca Dogecoin. Potrivit datelor CoinMarketCap, DOGE a înregistrat o creștere de aproape 14%.

Deși piața criptomonedelor a cunoscut o creștere puternică în ultima perioadă, nicio altă monedă nu s-a bucurat de un avans la fel de semnificativ precum Dogecoin. Conform datelor furnizate de CoinMarketCap, prețul DOGE a crescut cu aproape 14%. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că valoarea actuală a Dogecoin este încă cu peste 80% sub nivelul maxim atins în trecut. Unul dintre principalii factori care a contribuit la aceste progrese recente pare să fie anunțul că Bitcoin of America, un operator popular de ATM-uri Bitcoin, a adăugat Dogecoin pe lista sa de active disponibile.

Care e treaba cu ATM-urile

Bitomatele permit utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede, inclusiv Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) și, mai recent, Dogecoin (DOGE), prin intermediul unor dispozitive similare cu bancomatele tradiționale. În schimbul monedei fiduciare, utilizatorii pot obține cripto sau pot vinde cripto pentru numerar. Cu toate acestea, comisioanele percepute pentru utilizarea acestor ATM-uri sunt relativ mari, variind între 6% și 20%. Cu toate acestea, unele companii, precum Shitcoins.club, oferă promoții cu comisioane reduse sau chiar bonusuri de +3%. În Statele Unite, conform datelor de la Coin ATM Radar, taxa medie percepută la aceste bancomate este de 11%, iar în prezent există 1.814 astfel de ATM-uri în țară, conform Coin ATM Finder, un site care furnizează informații despre locațiile ATM-urilor criptografice din întreaga lume.

A cunoscut și Shiba Inu creșteri cu bitomat-urile?

S-ar părea că valoarea Dogecoin se va reflecta și în memcoin-ul rival Shiba Inu (SHIB), o altă criptomonedă populară legată de tema câinelui (doge).


Cu toate acestea, valoarea monedei Shiba Inu este extrem de mică, la doar 0,00010 RON pe monedă, ceea ce o face aproape inutilă ca mijloc de plată. Cu toate acestea, moneda SHIB a câștigat atenția lumii criptomonedelor în octombrie anul trecut, când a atins un maxim istoric de 0,00038 USD, făcându-l milionar pe cel puțin unul dintre cei mai mari deținători din comunitatea SHIB.


OPINIILE ȘI OPINIILE DATE DE AUTOR SUNT NUMAI ÎN SCOP INFORMAȚIONAL ȘI NU SUNT SFATURI FINANCIARE SAU DE INVESTIȚII.



Acasa