Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Dogecoin a crescut cu 14% după ce l-a adăugat la ATM-uri

Valoarea popularului memecoin, DOGE, a crescut dramatic - la 60 de cenți - odată cu vestea că Dogecoin a fost adăugat la unele bitomat-uri.

Citeste articolul

Dodgecoin a crescut cu 14% deoarece operatorul Bitcoin a adaugat DOGE dispozitivelor

În timp ce piața mai largă a criptomonedei a fost plină de viață în ultima vreme, puține active au câștigat la fel de puternic ca Dogecoin. Conform datelor culese de la CoinMarketCap, DOGE a crescut cu aproape 14% .

Cu toate acestea, valoarea Dogecoin este încă cu peste 80% sub cel mai mare record . Principalul motor al progreselor recente pare să fie vestea că Bitcoin of America, popularul operator bitomat, a adăugat Dogecoin pe lista sa de active disponibile. 

Care e treaba cu ATM-urile

Pe lângă DOGE, bitmate-urile permit utilizatorilor să cumpere și să vândă Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și Litecoin (LTC). Unii operatori oferă și USDT (Tether). ATM-urile cripto funcționează similar cu bancomatele tradiționale, cu excepția faptului că utilizatorii pot schimba numerar pentru cripto și invers aici (contra cost). Aceste taxe sunt scumpe în comparație cu schimburile cripto, deoarece variază de la 6% la 20%. Cu toate acestea, unii operatori precum Shitcoins.club oferă comision în timpul promoției de la 0% la 3% și uneori chiar și + 3%.

Puteți afla mai multe despre promoții în subpagina Promoții în Bitomats.Coin ATM Radar stabilește taxa medie pentru o achiziție la bancomatele din Statele Unite la un nivel impresionant de 11%. Potrivit Coin ATM Finder, un site care furnizează informații despre locațiile diferitelor ATM-uri criptografice din întreaga lume, în prezent există 1.814 ATM-uri în Statele Unite

A cunoscut și Shiba Inu creșteri cu bitomat-urile?

S-ar părea că valoarea Dogecoin se va reflecta și în memcoin-ul rival Shiba Inu (SHIB), o altă criptomonedă populară legată de tema câinelui (doge).


Acest lucru, însă, nu s-a întâmplat. La doar 0,00010 RON per monedă, cipul este mai aproape de zero decât banul. Chiar și așa, Shiba Inu a făcut titluri în octombrie anul trecut (după ce a atins un record de 0,00038 USD) și a făcut milionar pe cel puțin unul dintre cei mai mari deținători de SHIB din comunitate.


OPINIILE ȘI OPINIILE DATE DE AUTOR SUNT NUMAI ÎN SCOP INFORMAȚIONAL ȘI NU SUNT SFATURI FINANCIARE SAU DE INVESTIȚII.Acasa