Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Portofel Bitcoin anonim

Dacă vă pasă de confidențialitate, pe lângă ATM-urile BTC, puteți utiliza portofelele Bitcoin anonime. Mai jos, vă sugerăm câteva sugestii care vă vor crește nivelul de confidențialitate.

Citeste articolul

Cel mai bun portofel bitcoin anonim pentru un ATM din Bucuresti

Asigurați-vă că informațiile dvs. personale și bitcoinii nu sunt compromise pe Internet sau când utilizați ATM-uri. Când vine vorba de a vă asigura confidențialitatea, ar trebui să aveți o grijă deosebită pentru a vă proteja criptomoneda. Prin urmare, ar trebui să utilizați doar portofele Bitcoin securizate pentru a vă proteja activele digitale. Portofelele anonime sunt cele mai bune în acest scop. Aceste portofele anonime enumerate mai jos pot fi folosite cu succes împreună cu ATM din Bucuresti, ridicându-vă nivelul de confidențialitate .


Portofelul Coinomi:


Portofel bitcoin anonim pentru iPhone și Android Portofelul Coinomi, lansat în 2014, a devenit rapid unul dintre cele mai populare portofele cu criptomonede din industrie, echilibrând confidențialitatea și securitatea solidă.


Bezpieczny anonimowy portfel Bitcoin


Coinomi are o reputație puternică pentru confidențialitate și securitate. Criptarea puternică și criptografia înaltă asigură securitatea fondurilor dumneavoastră. Până acum, nu a avut loc nicio spargere în portofel. În plus, adresa dvs. IP nu va fi asociată contului dvs., asigurându-vă că tranzacțiile dvs. nu sunt urmărite. Coinomi este un portofel mobil cu criptomonede din Marea Britanie, conceput pentru a accepta o gamă largă de criptomonede. Platforma a fost lansată în 2014. Coinomi a acceptat inițial doar dispozitive iOS, dar ulterior a introdus o aplicație pentru Android. Fondatorul, George Kimionis, este un veteran. Portofelul Coinomi nu are taxe și oferă servicii gratuite.

Funcționează perfect împreună cu bitomat-urile, permițându-vă să retrageți și să cumpărați bitcoin în Bucurestiz. Cu toate acestea, de fiecare dată când efectuați o tranzacție de ieșire din portofel, va trebui să plătiți taxe de mining bitcoin. Aceste taxe variază în funcție de criptomonedă și variază în funcție de condițiile rețelei. Acestea sunt folosite pentru a plăti minerii de bitcoin care sunt responsabili pentru confirmarea tranzacțiilor și adăugarea lor la blockchain-ul corespunzător. În afară de aceste taxe de minerit bitcoin, nu există taxe pentru portofelul Coinomi.


Trust Wallet: Cel mai bun portofel bitcoin anonim pentru iOS și Android

Trust Wallet este un portofel de aplicații mobile descentralizat care oferă stocare fără stocare pentru criptomonede, ceea ce înseamnă că utilizatorii au control deplin asupra criptomonedelor lor. Produsul este cunoscut pe scară largă pentru o gamă largă de criptomonede și rețele blockchain.Să rezumam rapid ceea ce face din Trust Wallet o soluție excelentă de stocare a criptomonedei. În total, portofelul oferă șase avantaje principale: este susținut de ATM-uri, de exemplu, ATM din Bucuresti, proces simplu de îmbarcare cu o interfață de utilizator ușor de utilizat, acces la aplicații descentralizate prin browser-ul dApp, mecanisme de securitate mai mari decât media pentru un portofel software, capacitate de stocare NFT și alte obiecte de colecție, urmărire în aplicație a prețurilor și vizualizare grafică, schimb de criptomonede direct din portofel.

Ce este de fapt TrustWallet pentru piata Crypto?

Trust Wallet este doar o aplicație mobilă. Poate fi descărcat pentru dispozitive iOS sau Android. Fiind o aplicație de portofel mobil, este destul de simplu de utilizat. Mai simplu spus, Trust Wallet este o aplicație mobilă extrem de ușor de navigat. De la bursă și filele DEX până la browserul dApp, utilizarea Trust Wallet este mai mult decât o experiență convenabilă. Experiența utilizatorului este subiectivă și fiecare utilizator poate decide dacă portofelul cripto este ușor de utilizat sau nu.

Ni s-a părut extrem de plăcut în timp ce navigăm pe platformă, atât aplicațiile iOS, cât și Android au fost testate și verificate de Infosec Stateful. Trust Wallet nu a suferit niciun abuz în trecut. Mai mult, nu s-au raportat fonduri furate de hackeri. De asemenea, trebuie remarcat faptul că utilizatorii au opțiunea de a asigura fonduri în cazul în care dispozitivele lor sunt furate prin blocarea portofelului cu un cod PIN secret sau permițând scanarea amprentelor digitale. Îl puteți folosi cu succes împreună cu un ATM Din Bucuresti, sporindu-vă securitatea și confidențialitatea

Acasa