Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Taxe, comisioane și prețuri la bancomatele Bitcoin din Romania

Aflați care sunt prețurile pentru schimbul de numerar pentru ATM-urile Bitcoin. Veți vedea în ce monedă este plata, care sunt comisioanele medii și ce mașină de bitcoin are cele mai mici taxe.

Citeste articolul

ATM-uri Bitcoin - ce monedă oferă în Bucuresti?

Plata la ATM-urile Bitcoin este de obicei RON și moneda fiat locală. Puteți platii în ATM-ul bitcoin astfel  precum EUR, GBP, USD. La ATM-urile Bitcoin din alte țări, plata este în moneda țării - de obicei EUR. În Bucuresti România, primești într-adevăr RON când vinzi, iar când cumperi poți folosi CHF, EUR, GBP, HUF, RON, USD.

Desigur, depinde și de operator. De exemplu, în Polonia, Shitcoins Club oferă EUR, PLN, USD și GBP, în timp ce alți operatori oferă USD, PLN și EUR. În Italia, acest operator oferă achiziții pentru CAD, CHF, EUR, HUF, RON, USD și vânzări pentru EUR. Alți operatori oferă alte seturi de valute pentru retragere la ATM-urile Bitcoin.

Cât costă să trimiți Bitcoin în Bucuresti?

Conform cercetării Coinatmradar din 16 august 2021, taxa medie pentru cumpărarea de bitcoini de la automatele din lume este de 8,4%, iar pentru vânzarea bitcoinilor pentru numerar este de 5,4%. Potrivit bitinfocharts, taxa medie zilnică de tranzacție Bitcoin în acest an a variat între 1,78 USD și 62 USD. Pentru Ethereum, taxa medie a variat între 1,59 USD și 70 USD.

În Bucuresti, operatorul Shitcoins.club oferă promoții regulate cu comisioane unde trimiterea Bitcoin este gratuită sau primești valoare suplimentară gratuit. Pe lângă promoții, operatori precum Shitcoins Club oferă 3-7% comision la ATM-urile Bitcoin.

Bitcoin ATMs in Bucuresti and tax

După cum puteți vedea, prețul schimbului de numerar pentru Bitcoin într-un ATM este destul de volatil, dar reducerile „fără comision” de la ShitcoinsClub și posibilitatea de a face schimb direct în numerar, adesea fără verificarea identității (până la limită), fac în fața dificultăților de mai sus.Ca oricare ATM avem taxe, mai multe despre taxa BTC puteti vedea pe site-ul nostru.

Care bancomat Bitcoin din Romania are cele mai mici taxe?

ATM-urile Bitcoin cu cele mai mici taxe este Shitcoins Club datorită reducerilor de 0% sau + 3% față de schimburi, adică numerar suplimentar sau BTC. Cu toate acestea, astfel de taxe atractive nu persistă pentru totdeauna.

Urmează, ATM-urile Bitcoin din America au comisioane mai mari. Atât CoinFlip, cât și Coinsource se laudă cu cele mai mici comisioane de tranzacție de pe piața din SUA. ATM-urile CoinFlip, dintre care există peste 1.000 în 45 de state, includ o taxă de tranzacție de 6,99% peste prețul de achiziție și cu 3,99% sub prețul de vânzare - unele dintre cele mai mici taxe BTM din SUA.

ATM-uri Bitcoin din Bucuresti - Rate de schimb

Deși unele ATM-uri Bitcoin sunt pur și simplu ATM-uri tradiționale cu software modificat, ele nu necesită un cont bancar sau un card de debit. În medie, comisioanele de tranzacție sunt de 10-20%, dar pot merge până la 25%, dar și 6,5% sau 0% (în timpul promoțiilor care au loc pe SOCIAL MEDIA).

ATM-uri Bitcoin - care este suma de bani în ATM-ul Bitcoin din Romania?

Suma de bani din automatul depinde de dispozitiv. Veți verifica câți bani sunt în bancomat în tabelul de pe HARTĂ ATM-urilor Bitcoin.

Dintre numeroasele tipuri de bancomate Bitcoin, cele mai populare vă permit doar să cumpărați Bitcoin, deși unele vă permit și să vindeți. ATM-urile Bitcoin au de obicei o limită de retragere de la 1.000 USD până la 10.000 USD. Cele din Romania au o limită de până la 1000 EUR fără verificare. Dacă sunteți interesat care este această „limită” după care trebuie să vă confirmați identitatea, citiți despre aceasta în articolele noastre despre reglementările KYC

ATM-urile Bitcoin din Bucuresti vă oferă numerar? Sau doar BTC?

ATM-urile Bitcoin sunt mașini care cheltuiesc Bitcoin în schimbul numerarului. În timp ce orice bancomat Bitcoin este capabil să accepte numerar și să cumpere criptomonede, doar câțiva sunt capabili să vândă criptomonede, permițându-vă să retrageți numerar.

Toate ATM-urile Bitcoin de pe acest site vă permit atât să vindeți, cât și să cumpărați.

Câte bancomate Bitcoin există?

ATM-uri BITCOIN ÎN LUME - CÂTE SUNT?

La începutul anului 2021, în întreaga lume au fost instalate aproximativ 14.000 de bancomate Bitcoin. Acest număr a crescut la 34.000 până la sfârșitul anului 2021, o creștere de aproximativ 20.000 de bancomate Bitcoin în 12 luni.

Statele Unite ale Americii au cel mai mare număr de bancomate Bitcoin din lume, cu 30.123 disponibile la nivel intern

Cât timp este disponibil pentru a retrage de la un bancomat Bitcoin?

După ce ați folosit butonul „Vând criptomonede și retrageți bani la un bancomat” de pe Shitcoins.club Crypto ATM din Bucuresti, nu trebuie să vă grăbiți, deoarece nu există limită de timp pentru retragerile de la bancomat Bitcoin. Poți veni la bancomat chiar și într-o lună!

Dacă începeți să introduceți cheia privată în timp ce stați la dispozitiv, dar nu o finalizați sau scanați codul QR, dar nu îl aprobați cu butonul, pentru că vă ocupați, de exemplu, de o conversație neașteptată la telefon, atunci ecranul se va opri după un timp pentru a vă proteja împotriva furtului fondurilor dumneavoastră. Cu alte cuvinte, funcționează la fel ca un bancomat tradițional. Prin urmare, se poate spune că aveți cca. 30 de secunde de la ultimul clic pe ecranul tactil pentru a se retrage într-un bitomat. Dar nu vă faceți griji - nu vă veți pierde fondurile în acest fel.

După confirmarea tranzacției în rețeaua blockchain, puteți ridica numerarul. Acest lucru se întâmplă de obicei în 20 de minute până la o oră, iar timpul de așteptare depinde de traficul din rețeaua blockchain și de valoarea taxei stabilite pentru mineri. Toți operatorii Bitcoin percep o taxă pentru utilizarea unui ATM Bitcoin pentru a cumpăra sau a vinde Bitcoin.

Interesant este că numărul de confirmări necesare în rețea afectează și durata tranzacției. ATM-urile Bitcoin care oferă 6 confirmări sunt cele mai sigure, deși transferul poate dura până la o oră.

ATM-urile Bitcoin și programul lor de funcționare

Informații despre programul de funcționare pot fi găsite în articolul dedicat de pe site-ul nostru. Harta ATM-ului Bitcoin de acolo vă permite să comparați orele de deschidere dintr-o privire, deoarece în loc de adrese, legenda hărții arată orele de deschidere. Acest lucru permite o comparație eficientă și o orientare rapidă în situație, fără a fi nevoie să faceți clic pe mai multe carduri și pagini, comparând orele de deschidere.

Acasa