Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Descoperă avantajele utilizării bancomatelor Bitcoin în România: taxe și comisioane competitive, prețuri atractive și o experiență de cumpărare facilă și securizată!

Afla acum prețurile competitive și comisioanele avantajoase pentru schimbul de numerar în cadrul ATM-urilor Bitcoin! Află în ce monedă poți face plăți și descoperă ce mașină de Bitcoin oferă cele mai mici taxe pentru o experiență de cumpărare simplă și rentabilă!

Citeste articolul

Descoperă opțiunile variate de plată disponibile la ATM-urile Bitcoin din București!

Plățile la acestea sunt de obicei efectuate în RON și moneda fiat locală, dar poți utiliza și alte monede precum EUR, GBP și USD. La fel ca și în alte țări, moneda de plată depinde de operatorul ATM-ului. De exemplu, Shitcoins Club din Polonia oferă EUR, PLN, USD și GBP, în timp ce operatorii din alte țări pot oferi alte seturi de valute pentru retragere. În București, poți vinde Bitcoin și primi RON, iar când cumperi, poți utiliza CHF, EUR, GBP, HUF, RON sau USD, în funcție de operatorul ales.

Care sunt costurile pentru trimiterea de Bitcoin în București?

Potrivit studiului Coinatmradar din 16 august 2021, comisionul mediu pentru cumpărarea de Bitcoin de la ATM-urile din întreaga lume este de 8,4%, în timp ce pentru vânzarea Bitcoinilor pentru numerar este de 5,4%. Conform bitinfocharts, media zilnică a taxelor de tranzacționare Bitcoin în acest an a variat între 1,78 USD și 62 USD, iar pentru Ethereum, media taxelor a variat între 1,59 USD și 70 USD. În plus, operatorul Shitcoins.club din București oferă promoții regulate cu comisioane unde trimiterea Bitcoin este gratuită sau primești valoare suplimentară gratuit. De asemenea, operatori precum Shitcoins Club oferă un comision avantajos de 3-7% la ATM-urile Bitcoin.

Bitcoin ATMs in Bucuresti and tax

Observați că prețul schimbului de numerar pentru Bitcoin la un ATM poate fi destul de variabil, însă promoțiile fără comisioane oferite de ShitcoinsClub și opțiunea de a face schimb direct în numerar, adesea fără verificarea identității (pana la limita stabilita), contracarează aceste provocări. Ca la orice ATM, exista comisioane, iar detalii despre comisionul pentru BTC sunt disponibile pe site-ul nostru.

Care bancomat Bitcoin din Romania are cele mai mici taxe?

Dacă căutați ATM-uri Bitcoin cu cele mai mici taxe, Shitcoins Club este alegerea potrivită datorită reducerilor sale de 0% sau +3% față de schimburi. Cu toate acestea, aceste taxe atractive nu sunt permanente. În timp ce, în America, comisioanele sunt mai mari, CoinFlip și Coinsource se remarcă prin cele mai mici comisioane de tranzacție de pe piața din SUA. CoinFlip, care are peste 1.000 de ATM-uri în 45 de state, aplică o taxă de tranzacție de 6,99% peste prețul de achiziție și cu 3,99% sub prețul de vânzare - ceea ce reprezintă unele dintre cele mai mici taxe BTM din SUA. Pe site-ul nostru puteți găsi mai multe detalii despre taxele aplicate la ATM-urile noastre Bitcoin.

ATM-uri Bitcoin din Bucuresti - Rate de schimb

ATM-urile Bitcoin pot fi unele din cele mai ușor de utilizat instrumente pentru a cumpăra sau vinde criptomonede, fără a fi nevoie de un cont bancar sau un card de debit. În general, comisioanele de tranzacționare pentru acestea variază între 10-20%, dar pot fi mai ridicate, ajungând până la 25%. În unele cazuri, sunt disponibile și oferte promoționale cu comisioane reduse sau chiar de 0%, acestea fiind adesea anunțate pe rețelele de socializare.

ATM-uri Bitcoin - care este suma de bani în ATM-ul Bitcoin din Romania?

Suma disponibilă într-un bancomat Bitcoin poate varia în funcție de dispozitiv. Pentru a afla cât de mult puteți retrage, puteți verifica tabelul de pe harta ATM-urilor Bitcoin. Deși există diferite tipuri de bancomate Bitcoin, cele mai populare vă permit să cumpărați Bitcoin, iar unele permit și vânzarea lor. De obicei, limita de retragere pentru ATM-urile Bitcoin variază între 1.000 și 10.000 de dolari americani, iar în România aceasta poate fi de până la 10.000 de euro fără verificare. Dacă doriți să aflați mai multe despre limita de retragere și cum puteți confirma identitatea, puteți citi mai multe în articolele noastre despre reglementările KYC.

ATM-urile Bitcoin din Bucuresti vă oferă numerar? Sau doar BTC?

ATM-urile Bitcoin sunt automate care transformă Bitcoin în numerar. Deși toate ATM-urile Bitcoin sunt capabile să accepte numerar și să cumpere criptomonede, numai câteva permit vânzarea criptomonedelor și retragerea de numerar.

Toate ATM-urile Bitcoin de pe acest site vă permit atât să vindeți, cât și să cumpărați.

Câte bancomate Bitcoin există?

ATM-uri BITCOIN ÎN LUME - CÂTE SUNT?

La începutul anului 2021, existau aproximativ 14.000 de bancomate Bitcoin în întreaga lume. Până la sfârșitul anului, acest număr a crescut la 34.000, adică aproximativ 20.000 de noi bancomate instalate într-un singur an. Statele Unite ale Americii sunt liderul la nivel mondial în ceea ce privește numărul de bancomate Bitcoin, cu un total de 30.123 de astfel de mașini disponibile în interiorul țării.

Cât timp este disponibil pentru a retrage de la un bancomat Bitcoin?

Dacă ați folosit butonul "Vând criptomonede și retrageți bani la un bancomat" de la Shitcoins.club Crypto ATM din București, nu trebuie să vă faceți griji pentru limita de timp pentru retrageri. Poți veni la bancomat chiar și după o lună. Dacă începeți să introduceți cheia privată sau să scanați codul QR, dar nu finalizați tranzacția și ecranul se oprește, acest lucru se face pentru a proteja fondurile dumneavoastră și se poate considera că aveți aproximativ 30 de secunde pentru a finaliza tranzacția. După ce ați confirmat tranzacția, puteți ridica numerarul în 20 de minute până la o oră, în funcție de traficul din rețeaua blockchain și de valoarea taxei percepute de operatori pentru utilizarea ATM-ului Bitcoin. Pentru a fi siguri, se recomandă să așteptați 6 confirmări în rețea, ceea ce poate dura până la o oră, dar este cel mai sigur mod de a efectua o tranzacție cu Bitcoin la un bancomat.

ATM-urile Bitcoin și programul lor de funcționare

Pe site-ul nostru puteți găsi informații despre programul de funcționare a ATM-ului Bitcoin. Există un articol dedicat acestui subiect și o hartă a ATM-ului care vă permite să comparați orele de deschidere într-un mod foarte convenabil. Legenda hărții indică orele de deschidere, indicand adresele exacte, astfel încât să puteți vedea rapid care ATM-uri sunt deschise în momentul în care aveți nevoie de ele. Aceasta facilitează o comparație rapidă și eficientă a programului de funcționare, fără a fi nevoie să faceți click pe multiple pagini.

Acasa