Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Un  ATM Bitcoin în Japonia. În curând, vor fi 130!

ATM-urile Bitcoin sunt „întoarse în joc” în Japonia pentru prima dată după iarna criptomonedei din 2018, permițând locuitorilor din Osaka și Tokyo să tranzacționeze criptomonede de pe alte dispozitive decât smartphone-uri sau computere personale. Să vedem cum arată un exemplu de bancomate Bitcoin.

Citeste articolul

ATM-ul Bitcoin este unul dintre locurile de unde puteți cumpăra și vinde BTC.

‍GaiaCo., Ltd, bursa locală de criptomonede din Japonia, a dezvăluit miercuri că va debuta în curând în cripto ATM-uri sau „Bitcoin ATM-uri”. Intenționează să lanseze 130 de astfel de mașini pentru a susține Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC) și Bitcoin Cash (BCH) în următorii trei ani.

Ce sunt  ATM Bitcoin în Japonia?

Un ATM Bitcoin este un terminal conectat la internet care le permite consumatorilor să schimbe moneda fiat pentru Bitcoin. BTM-urile permit utilizatorilor să vândă Bitcoin pentru bani fiat.

CEO al Gaia pe Crypto ATM-uri

CEO-ul Gaia, Motohiro Ogura, a anunțat că, pentru prima dată, o bursă locală instalează bancomate cu criptomonede în țară.

„Este bine de știut că criptomonedele pot fi convertite instantaneu în numerar. Banii virtuali sunt de obicei de cel mai mare interes ca vehicul de investiții, dar au și potențialul de a fi utilizați ca monedă de decontare. Vreau să dezvolt acest subiect”, a spus el.

Vrei să afli unde?

Consultați articolul Bitcoin din Bucuresti și revizuiți-le locațiile și orele de deschidere.

Renașterea bancomatelor Bitcoin în Țara Soarelui Răsare

Aceste sisteme diferă de ATM-urile tradiționale care permit clienților băncilor să retragă fizic numerar din conturile lor. Aceste tipuri de bancomate sunt în schimb bazate pe blockchain și transferă criptomoneda în portofelul digital al utilizatorului = de obicei printr-un cod QR.

Hack-ul catastrofal Coincheck de la începutul anului 2018 a dat o lovitură grea industriei criptomonedelor din Japonia, făcând ca ATM-urile criptomonede din locațiile cheie de tranzacționare să fie aproape inutile.

Just one Bitcoin ATM in Japan now - soon, 130!

La începutul lui 2018, hackerii au furat jetoane NEM în valoare de aproximativ 500 de milioane de dolari, determinând legislatorii să închidă toate bancomatele cu criptomonede la nivel național. De ce? Resursele au fost depozitate ca parte a depozitării la cald, în loc ca parte a depozitării la rece.

În ultimii ani, numărul de bancomate bitcoin din întreaga lume a crescut semnificativ. Statele Unite sunt acum liderul incontestabil cu aproape 34.000 de mașini.

Din fericire, sunt multe și în Bucuresti și în alte orașe din Romania. Dacă doriți să vedeți unde sunt aceste bancomate cu criptomonede, precum și orele de funcționare și fotografiile acestora, aruncați o privire pe Harta ATM-urilor Bitcoin.

ATM-urile cu criptomonede sunt în plină expansiune

CoinATMRadar, o platformă dedicată măsurării numărului de bancomate cu criptomonede din lume, a dezvăluit în decembrie 2017 că numărul de bancomate bitcoin din întreaga lume a crescut cu peste 100% în ultimul an.

Reintroducerea ATM-urilor bitcoin în Japonia ar fi revoluționară, deoarece nicio companie japoneză aprobată de autoritățile de reglementare nu a operat vreodată aceste mașini de distribuție a criptomonedei.

ATM-urile Bitcoin vor permite clienților să retragă până la 747 USD sau 100.000 de yeni japonezi (JPY) per tranzacție și 2.243 USD sau 300.000 de yeni pe zi.

Pentru activitățile de combatere a spălării banilor (AML), plățile sunt limitate. Bitcoin se vinde în prezent la 23.202 USD, în scădere cu 2,5% în ultima săptămână, arată statisticile Coingecko.

Dacă doriți să cumpărați sau să vindeți Bitcoin fără comision în Romania, în special în Bucuresti, începeți cu a citi recenzii despre ATM-urile Bitcoin din zona dvs.


Acasa