Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Ce determină valoarea criptomonedelor la bancomatele Bitcoin din Romania?

Înțelegeți ce influențează prețurile bancomatelor Bitcoin din Romania. Aflați ce determină valoarea criptomonedelor la aceste bancomate și cum se pot schimba prețurile.

Citeste articolul

Prețul criptomonedelor la bancomatele Bitcoin din Romania - Ce îl influențează

Există mai multe motive care pot determina fluctuațiile prețurilor la ATM-urile Bitcoin din România, inclusiv factori economici obișnuiți, precum cererea și oferta. De asemenea, tehnologia utilizată și hype-ul generat pe rețelele sociale pot influența prețurile. În plus, taxele percepute de operatorii ATM-urilor pot varia în funcție de oferte sau reduceri disponibile în momentul respectiv.

Prețul criptomonedelor la ATM-urile Bitcoin din Romania - cine decide care va fi!

Prețul criptomonedelor la ATM-urile Bitcoin din Romania depinde de diverși factori. În orice moment, in ATM-urile din Bucuresti, dar si din Romania prețurile criptomonedelor sunt influențate de mai multe elemente de piață și non-piață.

Diversele factori care pot influența fluctuațiile prețurilor la ATM-urile Bitcoin din România pot fi legate de economia simplă, de oferta și cererea testate în timp, de tehnologia de proiectare și de nivelul de hype din rețelele sociale. În plus, există o taxă de către operator care poate varia între 0% și 7%, aceasta fiind taxa medie aplicată la nivel global. Operatorii pot oferi, de asemenea, reduceri de preț, care pot ajunge până la 0%, atunci când acestea sunt anunțate pe rețelele sociale.

Deci, să vedem ce anume determină schimbarea prețului la ATM-urile BTC:

Prețul la ATM-urile Bitcoin din Romania este influențat de principiile economiei cererii și ofertei. Când există o cerere mare pentru Bitcoin, prețul acestuia poate crește. În schimb, dacă există o cantitate mare de Bitcoin disponibilă pe piață, acesta poate scădea în preț. Astfel, oferta totală de criptomonede joacă un rol important în determinarea prețului criptomonedei, în sensul că o ofertă mai mare poate duce la o presiune de vânzare mai mare și la un preț mai mic.

bitcoin atm bucuresti

De ce prețurile criptomonedelor nu sunt întotdeauna dictate de economia cererii și ofertei

Dacă sunteți un urmăritor al pieței criptomonedelor, ați putea ști deja că prețurile criptomonedelor nu sunt întotdeauna dictate strict de economia cererii și ofertei. Criptomonedele sunt monede digitale care pot fi tranzacționate, iar în cazul unor monede cu aprovizionare nelimitată, cum ar fi Ethereum, prețurile pot crește cu peste 1000% într-un timp scurt. În aceste cazuri, pentru a obține o imagine clară a potențialului prețului monedei, trebuie să luați în considerare oferta totală, oferta în circulație și capitalizarea pieței ca un singur sistem.

Valoarea unui token la un bancomat Bitcoin din România este influențată și de problema pe care o rezolvă. Tehnologia din spatele designului și cazul său de utilizare sunt alți factori importanți de luat în considerare. Dacă doriți să aflați dacă un token merită timpul și banii dvs., ar trebui să vă întrebați ce problemă reală rezolvă tokenul respectiv. Dacă o criptomonedă sau un token este susținut de o tehnologie solidă, va atrage în mod natural oamenii să o achiziționeze, crescând astfel cererea și, implicit, prețul acesteia.

Prețul la bancomatele si rata Bitcoin din Romania este influențat de piața în curs de dezvoltare și de noii investitori

Deși bursa de valori are o istorie de peste 200 de ani, în comparație, ATM-urile Bitcoin din orașele din România sunt relativ noi, ceea ce înseamnă că există volatilitate și speculații ridicate pe piețele cripto. Investitorii și comercianții reacționează rapid la schimbările de preț. Cu toate acestea, industria cripto are un potențial uriaș, în ciuda dimensiunii sale mai mici decât cea a pieței de valori. În prezent, doar 2,14% dintre utilizatorii de internet, adică 100 de milioane de oameni, utilizează criptomonedele, în creștere de la aproximativ 50 de milioane în 2019. În timp ce capitalizarea globală a pieței de valori este de 93 de trilioane de dolari, capitalizarea totală a pieței cripto este deja de 1,8 trilioane de dolari. Pe măsură ce adoptarea criptomonedelor continuă să crească, cererea pentru acestea va continua să crească.

Prețul la ATM-urile Bitcoin din Romania este decis de hype-ul rețelelor sociale

Recent, influența rețelelor de socializare asupra prețului la bancomatele de criptomonede a devenit o tendință care crește în popularitate. Acest fenomen este alimentat de comunitățile înfloritoare din rețelele de socializare. De exemplu, subreddit-ul r/WallStreetBets a devenit cunoscut pentru creșterea prețului acțiunilor GameStop (NYSE: GME) cu 30 de ori de la prețul de deschidere din ianuarie 2021. Acesta a fost primul exemplu în care comercianții s-au adunat pe rețelele de socializare pentru a provoca o creștere artificială a prețului, determinând o creștere a valorii acțiunilor GME.

 

crypto atm

Tendința actuală este ca hype-ul generat pe rețelele sociale să influențeze prețul criptomonedelor, iar acest lucru este valabil și pentru #CryptoTwitter. De exemplu, tweeturile postate de Elon Musk, fondatorul SpaceX și Tesla, au dus la creșterea valorii monedei meme DOGE cu până la 11.000% din valoarea sa inițială. Cu toate acestea, în ciuda acestor mișcări extrem de volatile, există modalități prin care rețelele sociale pot fi folosite pentru a evalua și măsura puterea unei comunități de cripto-proiecte. Observațiile și sentimentele exprimate pe rețelele sociale pot fi utilizate pentru a determina gradul de implicare al comunității și pot fi folosite în stabilirea prețului.

 

 

Prețul la ATM-urile Crypto din Romania este influențat de noile evoluții din industrie

Să discutăm acum despre ultimul și poate cel mai important factor care menține viabilitatea unui proiect cripto: dimensiunea comunității de dezvoltatori și sustenabilitatea. Inovația și dezvoltarea reprezintă esența și sufletul unui proiect cripto. Fără noi soluții și îmbunătățiri, proiectul poate fi considerat inactiv sau moartea sa poate fi iminentă. Fie că se referă la o soluție de scalare la nivelul doi sau o suită de protecție a confidențialității, orice proiect cripto de succes trebuie să înregistreze progrese constante în dezvoltarea sa.

 

bitcoin atm

Criptomonedele de la ATM-urile Bitcoin sunt foarte volatile și prețurile lor pot fluctua adesea. Dar asta nu a descurajat oamenii noi să investească în criptomonede. Toți factorii de mai sus contribuie la determinarea prețului cripto pe termen lung.

Acasa