Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Prețul criptomonedelor la ATM-urile Bitcoin din Romania - Ce influențează prețul?

Taxa operatorului BTC și reducerea acesteia influențează prețul criptomonedelor Taxa operatorului la ATM-urile Bitcoin, în mod normal, se situează între 7% și 0%.

Citeste articolul

Prețul criptomonedelor la bancomatele Bitcoin din Romania - Ce îl influențează

Motivele pentru care prețurile la ATM-urile Bitcoin din Romania se modifică pot varia de la o economie simplă, testată în timp, a ofertei și a cererii, până la tehnologia de proiectare și hype-ul pe rețelele sociale. Apoi, taxa operatorului se modifică în funcție de o reducere.

Prețul criptomonedelor la ATM-urile Bitcoin din Romania - cine decide care va fi!

Prețul criptomonedelor la ATM-urile Bitcoin din Romania depinde de diverși factori. În orice moment, in ATM-urile din Bucuresti, dar si din Romania prețurile criptomonedelor sunt influențate de mai multe elemente de piață și non-piață.

Acești factori pot varia de la o economie simplă, testată în timp, a ofertei și a cererii, până la tehnologia de proiectare și hype-ul în rețelele sociale.

Pe lângă acest preț, există și o taxă de către operator, care variază de la 0% la 7% (ceea 7% este taxa medie la ATM-urile BTC din lume). 0% este prețul de reducere care se întâmplă după ce operatorul informează despre acesta pe rețelele sale de socializare.

Deci, să vedem ce anume determină schimbarea prețului la ATM-urile BTC:

Prețul la ATM-urile Bitcoin din  este decis de economia cererii și ofertei

Cu cât există mai mult, cu atât este mai puțin apreciat. Oferta totală de criptomonede determină parțial prețul criptomonedei. Cu cât oferta de monedă este mai mare, cu atât presiunea de vânzare este mai mare și prețul acesteia va fi mai mic.

Dar dacă ați urmărit piața criptomonedelor de când am fost noi, probabil că știți că acest lucru s-ar putea să nu fie întotdeauna adevărat. Ce sunt criptomonedele si le puteti tranzactiona, este foarte bine sa stiti ca există monede cu aprovizionare nelimitată, cum ar fi Ethereum, care au câștigat peste 1000% într-o perioadă scurtă de timp. Așadar, pentru a obține o imagine mai clară a potențialului prețului monedei, ar trebui să priviți oferta totală, oferta în circulație și capitalizarea pieței ca un singur sistem.

Valoarea unui token la un bancomat Bitcoin din Romania provine din problema pe care o rezolvă

Tehnologia din spatele designului și cazul său de utilizare sunt alți factori importanți de luat în considerare. Dacă vrei să știi dacă un jeton merită timpul tău, pune întrebarea: ce problemă reală rezolvă jetonul? Dacă o criptomonedă sau un token este susținut de o tehnologie solidă, va atrage în mod natural oamenii să o achiziționeze, crescând astfel cererea și apoi - prețul acesteia.

Prețul la bancomatele si rata Bitcoin din Romania este influențat de piața în curs de dezvoltare și de noii investitori

Bursa de valori are peste 200 de ani de istorie. În comparație cu aceasta, criptomonedele de la ATM-urile Bitcoin din orasele din Romania sunt relativ noi, așa că există speculații și volatilitate ridicate pe piețele cripto. Comercianții și investitorii „cumpără gaura” cât ai clipi.

Industria cripto este un copac în comparație cu gigantul pieței de valori, dar aici se află potențialul. Doar 100 de milioane de oameni sau 2,14% din cei 4,66 miliarde de utilizatori de internet folosesc în prezent criptomonede. Această cifră era de numai aproximativ 50 de milioane în 2019. În ceea ce privește piața, schimbul adoptat masiv are o capitalizare globală de piață de 93 de trilioane de dolari, în timp ce cripto-ul mai puțin cunoscut are deja o capitalizare totală a pieței de 1,8 trilioane de dolari. Pe măsură ce adoptarea criptomonedelor crește, cererea pentru acestea va crește suplimentar.

Prețul la ATM-urile Bitcoin din Romania este decis de hype-ul rețelelor sociale

Faptul că prețul la bancomate este influențat de hype-ul rețelelor de socializare este o tendință relativ nouă, fiind stimulată de comunitățile înfloritoare din rețelele de socializare. Rețineți că utilizatorii subreddit-ului r/WallStreetBets și-au mărit acțiunile GameStop (NYSE: GME) de 30 de ori de la prețul de deschidere din ianuarie a acestui an. Pentru prima dată, comercianții s-au adunat pe rețelele de socializare pentru a provoca o scurtă strângere artificială, ducând la creșterea prețului acțiunilor GME.

Crypto nu face excepție de la această tendință, deoarece #CryptoTwitter este renumit pentru activități similare. Tweeturile de la Tesla și fondatorul SpaceX, Elon Musk, au reușit să trimită moneda meme DOGE în spațiu - până la 11.000% din valoarea sa inițială. Cu toate acestea, există multe moduri prin care rețelele sociale pot ajuta la stabilirea prețului unui proiect cripto. Informațiile pot fi găsite în tot acest haos. Observațiile și sentimentele sociale pot fi folosite pentru a măsura puterea comunității unui proiect.

 

Prețul la ATM-urile Crypto din Romania este influențat de noile evoluții din industrie

Ajungem acum la ultimul și cel mai important factor care menține un proiect cripto în viață: dimensiunea comunității de dezvoltatori și sustenabilitatea. Inovația și dezvoltarea se află în centrul și sufletul proiectului cripto.

Fără soluții noi, proiectul poate fi considerat mort. Fie că este o soluție de scalare de nivel al doilea sau o suită de protecție a confidențialității, fiecare proiect cripto de succes a făcut progrese în dezvoltarea sa.

Criptomonedele de la ATM-urile Bitcoin sunt foarte volatile și prețurile lor pot fluctua adesea. Dar asta nu a descurajat oamenii noi să investească în criptomonede. Toți factorii de mai sus contribuie la determinarea prețului cripto pe termen lung.

Acasa